Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reiberbau Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rezervor metalic pentru stocare apa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rezervoarele metalice distribuite de firma noastra se realizeaza la comanda, in gama dimensionala 4 - 1196 mc, standard. Inaltimile disponibile pentru rezervoare sunt: 1.59 m, 2.36 m, 3.12 m, 3.88 m si 4.64 m, iar diametrele variaza intre 1.82 si 30.95 m.
Sunt disponibile si alte marimi la comanda.

Rezervoarele sunt realizate din inele metalice asamblate din placi de 2 sau 3 m lungime, cu suruburi, iar in cilindrul metalic format se introduc 2 straturi de material, unul de protectie a linerului, si celalalt de retentie a apei (linerul). Tipurile materialelor se aleg in functie de tipul apei stocate, de locatie si de mediul unde va fi amplasat.

De asemenea, pentru protectia impotriva dezvoltarii algelor, a evaporarii sau protectia impotriva prafului, rezervoarele se acopera cu un material sintetic special conceput in acest scop.

Datorita unor particularitati ale designului, greutateae specifica a rezervorului este mica, in multe cazuri pentru fundatie fiind necesare doar niste dale de beton care sa sustina structura metalica a rezervorului, linerul putandu-se aseza direct pe stratul de nisip imprastiat sub el, rezultand reduceri subtantiale de pret, manopera si timp de montaj. Rezervorul este atat de "usor" incat el se foloseste pe scara larga in Olanda, unde solul este relativ moale.

Rezervoarele se livreaza paletizat, montajul lor putand fi realizat de echipa noastra sau direct de catre beneficiar, pe baza manualului de montaj livrat cu produsul.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura